Konstantinos Oroilidis

Stagiaire

 Stuur een email |  +31 (0)6 829 815 08 |   Linkedin


Ik heb mijn BSc (Hons) diploma behaald aan de Cardiff Metropolitan University branch in Griekenland (Perrotis College) in "Environmental Systems Management with Precision Agriculture". Mijn academische achtergrond is geassocieerd met technologische toepassingen in de landbouw en variabele irrigatie in katoenboerderijen. De ervaring van de laatste is verkregen door mijn betaalde stage en BSc scriptie aan de Universiteit van Georgia in de VS in 2015-2016.

Tijdens mijn BSc-jaren heb ik werkervaring opgedaan als landbouwkundig assistent op de boerderijen van de universiteit in Griekenland en als freelance salesmedwerker voor Shell, in twee verschillende tankstationfaciliteiten. Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn MSc-studie "Geo-informatiekunde" aan de Wageningen Universiteit en Research en heb ik net een MSc-scriptie over onkruiddetectie met UAV-beelden afgerond.

Mijn stage bij AeroVision heeft betrekking op de ontwikkeling van een methodiek voor een gewasperceelvoorspeller op basis van gewasperceelbasisregistratiegegevens. Daarnaast zal ik een marktonderzoek uitvoeren in andere EU-landen om inzicht te krijgen in hun open data. Een andere doelstelling is het opstellen van een aanbevelingsprotocol voor de betaalorganen van de EU, met het oog op een mogelijke verbetering van de publicatie van perceelgegevens.

In het algemeen ben ik een liefhebber van dronetechnologie en een van mijn sterkste punten is projectbeheer in de sector landbouwtechnologie/engineering, vanwege mijn multidisciplinaire academische en werkervaring.