X
GO

Jeroen Verschoore

Adviseur

 Stuur een email |  +31 (0)33 737 0165 |   Linkedin


Tijdens de opleiding Mileukunde (specialisatie geo-informatie) heb ik mij vooral gericht op de vakgebieden landbouw en natuur. Vanuit de landbouw praktijk heb ik 15 jaar ervaring in precisielandbouw bij het grootste landbouwbedrijf Koninklijke maatschap Wilhelminapolder. Binnen Nederlands grootste boerderij heb ik gewerkt aan de implementatie van diverse GNSS, Sensing en bijbehorende software technologie. Verder was ik betrokken bij verschillende grote innovatie projecten die in Nederland zijn uitgevoerd op dit gebied.

Binnen AeroVision vind ik het leuk om diverse disciplines bij elkaar te brengen van praktijk tot wetenschap, verschillende "werelden" inzichtelijk maken en laten communiceren (bruggen bouwen), analyseren van de gebruikswensen en deze vertalen naar een ontwerp, projectmanagement planning, draaiboeken, organisatie, software implementatie en realisatie. Naast mijn werkzaamheden bij AeroVision werk ik ook voor Bioscope B.V
 

Markten | Sectoren

Expertises

Landbouw

Project management

Akkerbouw

Analyseren

Groen in de stad

Praktijk en wetenschap koppelen

 

Oplossingen bedenken en uitwerken

 

Organiseren


Projecten

Mijn rol in de verschillende projecten gaat voornamelijk om de inhoudelijke landbouwkundige kennis, kennis van het werk van de klant / gebruikers contacten en de 'needs- en userstories'  van die klanten vertalen in requirments en een functioneel ontwerp. Daarnaast zorg ik voor het onderhouden van de contacten met klanten en gebruikers om de resultaten de valideren en nieuwe wensen te inventariseren, het rapporteren hierover, communicatie binnen de projecten en de verschillende projecten leiden. Bij een enkele projecten zoals Hellobin en 5G Groningen was mijn rol enkel adviserend.